VIDEO: Instalace sedaček a další práce. Jak se Bernabéu připravuje na premiéru

VIDEO: Instalace sedaček a další práce. Jak se Bernabéu připravuje na premiéru

Už pouze týden zbývá do momentu, na který se fanoušci Realu Madrid dlouho těší. Domácí zápas na Santiago Bernabéu. Podívej se, jak se ikonický stadion na duel se Celtou Vigo připravuje.

Na videu od novinářky Maribel de Jesús je vidět, že během následujícího týdne bude muset být uděláno ještě dost práce. Sedačky jsou již na většině míst instalovány, ale na položení teprve čeká to nejdůležitější – trávník. A také okolí hřiště je zatím spíše stavbou než fotbalovým stadionem.

Real Madrid plánuje odehrát sezonu na Santiago Bernabéu, které bude ovšem zároveň postupně rekonstruováno dle plánu na Nuevo Santiago Bernabéu. Na první utkání proti Celtě Vigo bude povolena určitá část diváků. Ti se tak na stadion Bílého baletu vrátí poprvé od vypuknutí pandemie Covid-19.

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


Zdroj: Maribel de Jesús

7 Komentářů

  • Avatar

    Skor som si prial vystavbu noveho stadiona az na vyse 100 tisic ludi, najmodernejsieho, s tymi hotelmi, restauraciami, obchodmi ale to by sme sa nedoplatili. Uz aby dostavali tie miesta ktore budu generovat zisky. Mame velku vyhodu, ze konkurencia moze o dacom takom snivat.

    0
    0
    • Avatar

      no my sme daleko k tomu aby sme mali v sezone vypredanu aj sucasnu kapacitu, takze stavat nieco pre 100 tisic ludi je asi zbytocne. takisto by to muselo byt na nejakom inom mieste ako sucasnom ESB, lebo tam sa vedenie sudilo o kazdy meter s pamiatkarmi a ochranarmi…

      0
      0
      • Avatar

        Na inom uplne v pohode, idealne nedaleko trening. centra. A Madrid je najvacsie mesto juznej Europy takze pri velkom slagri by sa to tam na 100.vku aj zmestilo ale hlavne ta prestiz mat najvacsi stadion.

        0
        0
        • Avatar

          no presuvat stadion do nejakej "lacnejsej lokality" by podla mna bolo co sa tyka prestize ovela vacsie minus jak to ze nemame kapacitu 100 tisic. hlavne potom 2/3 zapasov by ten stadion bol zaplneny z polovice tak to nema velky vyznam.

          0
          0
  • Avatar

    Supr video od holčiny, dobré vidět zas nějaké novinky jak jsme na tom , a za 7 dní už hrajeme po dlouhé době doma , těším se až stadion bude hotový ví někdo kdy má být celkově hotový ? Zatím to vypadá dobře jsem rád že něco takového proběhlo sice jsme skrz to 2 roky nikoho moc nepodepsali , ale myslí že tohle bude stát za to , poprvé když to vyšlo ven tak jsem si myslel že se navýší počet sedaček aby se tam ještě vyšlo o něco více lidí ,ale nevadí . už se těším až zas začneme vidět plný náš stadion a bude zase fajn vydělávat na vstupenkách , jsem rád že tak nově z zrekonstruovaný a drahý stadion bude mít snad jen mi v lalize min . to hned přitáhne pozornost , teď už jen ať to kluci stihnou za ten týden položit trávník a další úpravy na zápas *vlajka**hala*

    0
    0
  • Avatar

    Popravde nevim a docela by me zajimalo na jake urovni je stadion Atletika (Wanda Metropolitano), protoze je take pomerne novy….
    A nutno rict, ze Atletum se za poslednich par let pomerne dari…

    0
    0
    • Avatar

      co som pocul, tak stadion je ako celok celkom pekny, ale vraj nic specialne. proste betonova stavba so sedackami, aku nie je problem postavit, navyse riadne mimo centra takze cena stadiona a okolitej infrastruktury sa absolutne neda porovnavat s tym kolko musi stat ta reknostrukcia ESB.

      0
      0

Přidat komentář

Související články

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés
Mužstvo

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés

Podle španělského rádia COPE budou Jude Bellingham a Dani Carvajal odpočívat v úterním klání proti Deportivu Alavés. Carlo Ancelotti je chce…
MARCA: Eduardo Camavinga brzy začne naplno trénovat. Hrát by mohl v derby proti Atlétiku Madrid
Mužstvo

MARCA: Eduardo Camavinga brzy začne naplno trénovat. Hrát by mohl v derby proti Atlétiku Madrid

Další záblesk lepších zítřků je v táboře Los Blancos. Ve Vadebabas se usilovně pracuje na tom, aby se v dohledné době vrátil…
Endrickův velký týden. Nejdříve svatba, potom historický zápis
Mužstvo

Endrickův velký týden. Nejdříve svatba, potom historický zápis

V minulých dnech se útočník oženil a v pouhých 18 letech a 58 dnech vstřelil gól na Bernabéu v Lize…
Je Courtois nejlepším brankářem v historii Realu Madrid?
Mužstvo

Je Courtois nejlepším brankářem v historii Realu Madrid?

Thibaut Courtois už ve své kariéře udělal vše pro to, aby byl považován za nejlepšího brankáře na světě a možná…