BILD: Real Madrid chce pravého obránce přivést už v lednu. Kandidátem je Frimpong

BILD: Real Madrid chce pravého obránce přivést už v lednu. Kandidátem je Frimpong
Jeremie Frimpong (© instagram.com/jeremiefrimpong/)

Německý bulvární deník BILD píše, že se Real Madrid v lednu chystá vstoupit na trh a získat špičkového pravého obránce. Jedním z hlavních kandidátů je hvězda Bayeru Leverkusen – Jeremie Frimpong.

BILD uvádí, že Real Madrid se na základě prvních analýz po zranění Danieho Carvajala rozhodl, že v lednu získá špičkového pravého obránce. Španěl nebude hrát do konce sezóny a vedení klubu se prý rozhodlo, že by mělo jeho absenci pokrýt v prvním možném termínu.

Deník dodává, že v prvních jednáních padlo jméno Jeremieho Frimponga z Bayeru Leverkusen. Zdůrazňuje se, že Los Blancos byli s třiadvacetiletým hráčem v kontaktu už na jaře a v létě, ale nakonec se klub rozhodl, že nového pravého beka nepřivede.

BILD ještě zmiňuje, že Nizozemcova výstupní klauzule činí 40 milionů eur, ale funguje pouze v letním okně. V zimě by Real Madrid musel s Bayerem jednat o případné výkupní částce. Smlouva 23letého obránce vyprší až v roce 2028. A co je nejdůležitější, BILD svůj článek uzavírá informací, že Real Madrid je Frimpongovým vysněným klubem. Hráč by si Bílý balet vybral i v případě konkurenčních nabídek z Premier League.

Připomeňme ovšem, že většina hlavních zdrojů ve Španělsku tvrdí, že k dnešnímu dni Real Madrid neuvažuje o zimním přestupu žádného hráče.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: BILD

4 Komentářů

  • Avatar

    Za mňa by to bola úplná bomba, keby sa nám ho podarí podpísať. Za poslednú sezónu a pol som videl dosť zápasov Leverkusenu a Frimpong je neskutočný. To isté platí aj o Grimaldovi ale ľavú stranu nám podľa vedenia netreba posilniť.

    1
    0
    • Avatar

      Jojo, skvělý hráč, i když to má nevýhodu, že hraje spíš pravého záložníka nebo wingbacka a je lepší dopředu. Na druhou stranu TAA je taky lepší dopředu než dozadu. Takže ten profil je podobný a nám by se hodil, páč naše pravé křídlo je často stažené nebo je tam záložník, a Carvajal musí podporovat útok daleko víc než Mendy, který si z toho vlevo udělal bahenní lázeň a už se ani nesnaží něco dělat.

      Frimpong by se nám hodil víc než Davies nalevo a potom by mělo smysl si Mendyho nechat jako toho defenzivnějšího.

      1
      0
  • Avatar

    ak ta vykupka v zime neplati tak ta cena bude niekde UPLNE inde ako 40 mil., tym si mozeme byt isty. frimpong je pre xabiho jeden z klucovych hracov.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Saúdský klub se zajímal o Thibauta Courtoise
Spekulace

Saúdský klub se zajímal o Thibauta Courtoise

José Félix Díaz z deníku MARCA informoval, že Thibaut Courtois v nedávné době upoutal pozornost nejmenovaného klubu ze saúdskoarabské ligy. Tento klub…
AS: Situace Davida Alaby nutí klub hledat stopera
Spekulace

AS: Situace Davida Alaby nutí klub hledat stopera

Madridský sportovní deník AS přišel ve čtvrtek s informací, že neuspokojivý vývoj rekonvalescence Davida Alaby nutí Real Madrid přemýšlet o zisku…
Do souboje o Daviese se chystá vstoupit Barcelona
Spekulace

Do souboje o Daviese se chystá vstoupit Barcelona

Alphonso Davies je dlouhodobě spojován se zájmem Realu Madrid. Katalánský deník MUNDO DEPORTIVO nicméně ve svém dnešním vydání informuje, že…
MARCA: Liverpool začíná předpokládat, že Alexander-Arnold neprodlouží smlouvu
Spekulace

MARCA: Liverpool začíná předpokládat, že Alexander-Arnold neprodlouží smlouvu

Real Madrid hledá posily na pravý kraj obrany a do stoperské dvojice. Pokud bude nějaký zajímavý hráč k dispozici, pak Los…