Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony

Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony
Keylor Navas (zdroj: realmadrid.com)

Brankář, který je po svém dobrodružství v PSG stále bez angažmá, by rád pomohl Barceloně při hledání nového gólmana po ztrátě ter Stegena.

Podle deníku Mundo Deportivo je Keylor Navas jedním z kandidátů Barcelony na místo Marca-Andrého ter Stegena. Německý brankář Blaugranas si přetrhl kolenní vazy a v této sezoně si již pravděpodobně nezahraje. Kostarický gólman by nabídku katalánské pýchy uvítal, protože je stále volným hráčem a jeho touhou je hrát dál a zatím nemá v úmyslu ukončit kariéru.

Keylor Navas je bývalým hráčem Realu Madrid z let 2014-2019 a mimo jiné s ním vyhrál tři Ligy mistrů v řadě a jeden španělský šampionát. Byl klíčový zejména pro Zinédina Zidana a jeho tým, který rok co rok triumfoval ve významných evropských soutěžích.

Po příchodu Courtoise do Madridu zůstal Keylor v klubu ještě rok, ale když viděl, že s Belgičanem nemá šanci vyhrát soutěž, upsal se PSG. Celkem za královský celek odehrál 162 zápasů a 52krát udržel čisté konto.

V roce 2023 byl z francouzského týmu zapůjčen do Nottinghamu Forest, smlouva s Pařížany mu vypršela na konci června letošního roku a od té doby je bez zaměstnavatele. Zájmy sedmatřicetiletého fotbalisty řídí Jorge Mendes, a pokud by se Barça pro bývalého brankáře Los Blancos rozhodla, mohl by pomoci operaci dokončit, protože portugalský superagent už s Blaugranou uzavřel několik smluv a má s ní výborné vztahy.

Mundo Deportivo upozorňuje, že plat Kostaričana nebude problém. Brankář sám pracoval v přípravném období, aby byl v případě potřeby připraven. V létě měl na stole několik možností, ale poté, co v posledních sezonách v PSG zaskakoval za Donnarummu, chce mít opět pocit, že je důležitým hráčem.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: mundodeportivo.com

1 Komentářů

Přidat komentář

Související články

Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

UEFA v interním sdělení uznala, že ve čtvrtfinálovém utkání EURA mezi Německem a Španělskem hlavní rozhodčí pochybil. Podle zprávy měli…
Guti: Tento tým je lepší než Los Galácticos.  Ancelotti je velmi inteligentní trenér a poradí si
Bývalí hráči Realu

Guti: Tento tým je lepší než Los Galácticos. Ancelotti je velmi inteligentní trenér a poradí si

Guti, bývalý kapitán Realu Madrid, se před několika dny zúčastnil akce Cinco Equipos, Cinco Estrellas pořádané Mahou a La Ligou…
AS: Mariano odmítá další nabídky. Útočník stále věří v restart kariéry
Bývalí hráči Realu

AS: Mariano odmítá další nabídky. Útočník stále věří v restart kariéry

Odchovanec Los Blancos nedávno oslavil 31 let a hledá poslední místo, kde by ještě mohl něco ukázat. Každý den absolvuje…
Guti: Doufám, že Haaland bude dalším cílem Florentina
Bývalí hráči Realu

Guti: Doufám, že Haaland bude dalším cílem Florentina

Guti, bývalý kapitán Realu Madrid, se zúčastnil akce Cinco Equipos, Cinco Estrellas, kterou uspořádaly Mahou a La Liga na oslavu…