VIDEO: Bellingham nazval rozhodčího „kusem ho*na.“ Co záložníka rozčílilo?

VIDEO: Bellingham nazval rozhodčího „kusem ho*na.“ Co záložníka rozčílilo?
Jude Bellingham (zdroj: realmadrid.com)

Real Madrid je po včerejším utkání s Espanyolem rozhořčený z výkonu sudího. José Luis Munuera Montero potrestal Kyliana Mbappého, Juda Bellighama a Viniho kartami za protesty, což v klubu vyvolalo nespokojenost.

Mbappé dostal kartu za gesto

Nejkontroverznější z nich byla žlutá karta pro Mbappého za gesto rukou, když mu byl odpískán ofsajd. Ve druhém poločase se Munuera Montero snažil potlačit další protesty tím, že Mbappému „pohrozil“ červenou kartou.

Po prvním Viniho protestu na něj z dálky zavolal a řekl: „Riskuješ, Kyliane“, což zaznamenaly kamery Movistaru. Francouzský útočník přistoupil k rozhodčímu a poté s ironickým úsměvem na rtech odešel.

Mbappé se o přestávce zápasu vydal do tunelu a promluvil si s Monterou ve snaze vysvětlit svou žlutou kartu, která podle něj byla nespravedlivá.

Bellinghama naštvalo nepotrestání faulu

Nebyl to jen Mbappé, kdo se s andaluským rozhodčím pohádal. Jude Bellingham dostal ve druhém poločase žlutou kartu za protesty poté, co proti němu nebyl odpískán faul. Po potyčce s Aguadem upadl, vstal a začal protestovat. Munuera Montero se bez váhání otočil a ukázal mu kartu.

Když ji Bellingham uviděl, rozzuřil se a jak zachytily kamery Movistaru, řekl: „You are a piece of shit.“ V překladu: „Jsi kus hovna.“  Tento komentář naštěstí neměl další následky.

Rozhodčí do zápisu o utkání nezaznamenal přesný komentář anglického záložníka, pouze uvedl, že ho potrestal za „protesty formou gest proti jeho rozhodnutí.“

Komentáře jednadvacetiletého hráče směrem k rozhodčímu mohou připomínat situaci z minulé sezony, kdy byl hráč obviněn, že naval Masona Greenwooda „násilníkem“. Řízení v tomto případě trvalo měsíc a půl, ale nakonec nebyla příslušná komise schopna rozhodnout, zda Bellingham skutečně tímto způsobem hráče Getafe urazil, a řízení ukončila bez trestu. Bellinghamu hrozil distanc až na měsíc a půl.

V tuto chvíli nic nenasvědčuje tomu, že by Bellingham mohl být suspendován na další zápasy, zejména proto, že rozhodčí jeho výrok nezaznamenal do pozápasového protokolu a hráče na hřišti nepotrestal červenou kartou.

 

 

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: realmadryt.pl

2 Komentářů

  • Avatar

    :rofl::ok_hand: žluta za pravdu
    doufam ze nezapomene gel nebo lak na ty jeho vlasky kok….

    1
    0
    • Avatar

      On dal Judovi kartu za to, že ho soupeř povalil, Jude ještě na zemi rozhodí rukama jako „co to je?“ a za to je dneska karta? Ten rozhodčí je opravdu dement. Jak potom vysvětlí, že nedal soupeři ani jednu podobnou kartu, přitom bylo vidět během zápasu, že ani jim se některé odpískané fauly nelíbily, zejména ta penalta, kdy do něj hučeli? Tímhle stylem už můžeš dostat kartu za cokoliv, co si rozhodčí usmyslí, třeba že se na něho moc usmíváš a jemu to připadá jako neúcta.

      Myslím, že to Jude odhadl a vtipné je, že to hovno to ani neuvedlo do zápisu, asi aby se tomu nikdo nezasmál a on se chudák nesesypal. :grinning:

      0
      0

Přidat komentář

Související články

Modrić: Výhra nám dodá další sebevědomí. Ještě se budeme zlepšovat
La Liga

Modrić: Výhra nám dodá další sebevědomí. Ještě se budeme zlepšovat

Po vítězném utkání proti Espanyolu analyzoval pro Real Madrid TV výhru také Luka Modrić. „Odehráli jsme dobrý zápas, obzvlášť ve…
Fran García: Odvedli jsme dobrou práci. Mám ze zápasu dobré pocity
La Liga

Fran García: Odvedli jsme dobrou práci. Mám ze zápasu dobré pocity

Fran García nastoupil v základní sestavě a odehrál celý zápas. Po utkání s Espanyolem levý obránce řekl: „Espanyol nastoupil v sevřenějším…
Ancelotti: Hráli jsme lépe, s větším rytmem a měli jsme více příležitostí
La Liga

Ancelotti: Hráli jsme lépe, s větším rytmem a měli jsme více příležitostí

„V La Lize jsme nastřádali 38 zápasů bez prohry. To je velmi dobré číslo, které potvrzuje, že se tomuto týmu…
Rodrygo: Ve druhém poločase šlo všechno dobře a vyhráli jsme
La Liga

Rodrygo: Ve druhém poločase šlo všechno dobře a vyhráli jsme

„Asistence Viniho byla velkolepá, podobná té Modrićově,“ řekl Rodrygo, střelec druhého gólu Realu Madrid, a tedy i vítězného, v utkání proti…