Real podpořil Isca po další operaci

Real podpořil Isca po další operaci
Isco na tréninku Betisu (zdroj: twitter.com/RealBetis)

Los Blancos zveřejnili na sociálních sítích vzkaz, v němž vyjadřují podporu svému bývalému fotbalistovi.

Real Betis ve středu oznámil, že Isco bude muset znovu podstoupit operaci a že se jeho návrat na hřiště výrazně protáhne. Španělský hráč utrpěl zlomeninu lýtkové kosti v zápase Betisu s Las Palmas v minulé sezoně. Následná vyšetření odhalila vážné zranění, které si vyžádalo operaci, jež proběhla letos v květnu, a hráč se tak nemohl zúčastnit mistrovství Evropy v Německu. Původně se předpokládalo, že rehabilitace bude trvat přibližně tři měsíce, a očekávalo se, že se záložník brzy vrátí na hřiště, ale není tomu tak.

Po kontrolních vyšetřeních v posledních dnech byla Iscovi diagnostikována nedostatečná konsolidace kostní fúze a tvorba pevných kostních můstků. Vzhledem k riziku neúplné konsolidace v následujících měsících bylo po posouzení lékařskou službou klubu a dalšími externími specialisty se zkušenostmi s tímto typem případů rozhodnuto o chirurgické revizi místa zlomeniny ve snaze o její revitalizaci.

Isco Alarcón podstoupil operaci zlomeniny levé lýtkové kosti, kterou provedl doktor Manuel Leyes ve spolupráci s doktorem Muelou a doktorem Montillou v Madridu. Bylo provedeno vyčištění místa zlomeniny, zpevnění kostním štěpem a resyntéza pomocí destičky. Hráč bude potřebovat počáteční fázi bez zátěže a poté podstoupí fázi readaptace,“ oznámil Betis.

V neděli Isca podpořil Real, který zveřejnil zprávu na sociálních sítích: „Real Madrid a madridismo by rádi vyjádřili svou podporu a lásku našemu drahému Iscovi, a doufáme, že se brzy plně uzdraví, abychom se mohli i nadále těšit z jeho kouzel na hřištích.“ Záložník odpověděl dvěma emotikonami: „😍🤍“.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: realbetisbalompie.es, x.com

Přidat komentář

Související články

OFICIÁLNĚ: Raphaël Varane ukončil kariéru

OFICIÁLNĚ: Raphaël Varane ukončil kariéru

Raphaël Varane ukončil kariéru. Někdejší obránce Realu Madrid tak učinil ve svých 31 letech. Oznámil to na svých sociálních sítích.…
AS: Enzo Zidane ukončil kariéru

AS: Enzo Zidane ukončil kariéru

Syn legendárního Zinedina Zidana a odchovanec Realu Madrid Enzo Zidane ukončil kariéru. Informuje o tom deník AS. Učinil tak ještě…
Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

UEFA v interním sdělení uznala, že ve čtvrtfinálovém utkání EURA mezi Německem a Španělskem hlavní rozhodčí pochybil. Podle zprávy měli…
Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony

Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony

Brankář, který je po svém dobrodružství v PSG stále bez angažmá, by rád pomohl Barceloně při hledání nového gólmana po…