OFICIÁLNĚ: James Rodríguez je hráčem Vallecana

OFICIÁLNĚ: James Rodríguez je hráčem Vallecana
James Rodríguez (zdroj: x.com/rayovallecano)

Kolumbijec se vrací do španělské metropole, ale tentokrát bude hájit barvy Vallecana.

James Rodríguez je novým hráčem Raya. Nejužitečnější hráč Copa América 2024 přestoupil do klubu v jeho stoleté sezóně,“ oznámilo Rayo Vallecano prostřednictvím svých sociálních sítí. Média dodávají, že fotbalista po ukončení smlouvy se São Paulem přecházé do španělské metropole zdarma.

Kolumbijec přišel do Realu Madrid z Monaka v roce 2014 a stále je jedním z nejdražších hráčů v historii klubu, protože za něj Los Blancos zaplatili 75 milionů eur. Teoreticky hájil barvy Realu až do roku 2020, ale v letech 2017 až 2019 hostoval v Bayernu Mnichov. Celkem za španělský klub odehrál 125 zápasů a vstřelil 37 branek.

V roce 2020 přestoupil do Evertonu, kde hrál pouze jednu sezónu, poté hrál za Ar-Rajjan, později za Olympiakos a São Paulo. Ve 33 letech a po úspěšném vystoupení na Copa América se vrací do španělské metropole a bude hrát za Rayo, kterému Los Blancos budou čelit v polovině prosince letošního roku.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: x.com/rayovallecano

1 Komentářů

  • Avatar

    Jeden z mojich oblubencov, jeho bola velka skoda. Prvu sezonu u nas mal skvelu, sadol mu styl hry a mal skvely prehlad a myslienku, no pozicia, ktora mu najviac vyhovovala prestavala byt toho casu „IN“ a vytlacili ho Isco s Modricom a Kroosom. Nepomohol si ale ani sam, kvoli problemom v osobnom zivote sa prestal snazit, nebojoval o svoje miesto v zakladnej 11 a jeho hviezda sa pomaly vytracala.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

OFICIÁLNĚ: Raphaël Varane ukončil kariéru

OFICIÁLNĚ: Raphaël Varane ukončil kariéru

Raphaël Varane ukončil kariéru. Někdejší obránce Realu Madrid tak učinil ve svých 31 letech. Oznámil to na svých sociálních sítích.…
AS: Enzo Zidane ukončil kariéru

AS: Enzo Zidane ukončil kariéru

Syn legendárního Zinedina Zidana a odchovanec Realu Madrid Enzo Zidane ukončil kariéru. Informuje o tom deník AS. Učinil tak ještě…
Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

Kroos reaguje na interní zprávu UEFA: Mohu se teď nazývat mistrem Evropy?

UEFA v interním sdělení uznala, že ve čtvrtfinálovém utkání EURA mezi Německem a Španělskem hlavní rozhodčí pochybil. Podle zprávy měli…
Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony

Mundo Deportivo: Keylor Navas je otevřený přestupu do Barcelony

Brankář, který je po svém dobrodružství v PSG stále bez angažmá, by rád pomohl Barceloně při hledání nového gólmana po…