SER: Rodrygo zůstává v Realu Madrid

SER: Rodrygo zůstává v Realu Madrid
Rodrygo Goes (zdroj: realmadrid.com)

Přestože se v poslední době hovoří o zájmu Manchesteru City, o Rodrygově možném odchodu z Madridu se nemluví. Brazilec chce zůstat a pokračovat ve sbírání úspěchů s Realem Madrid.

Letní přestupové okno vstupuje do posledních dvou týdnů a v poslední době se hovoří o tom, že po příchodu Kyliana Mbappého a zájmu Manchesteru City je možné, že Rodrygo bude zvažovat odchod z Realu Madrid. Brazilský útočník byl nicméně zařazen do základní sestavy Los Blancos pro utkání o Evropský superpohár a nyní rádio SER ujišťuje, že hráč Santiago Bernabéu v létě rozhodně neopustí.

Pořad El Larguero se odvolává na informace, které údajně pocházejí z okolí třiadvacetiletého Brazilce. „On nechce odejít. Chce s Realem Madrid vyhrávat, nechce odejít do jiného klubu. Ani do Manchesteru City, ani do žádného jiného. Ale to je normální… Kdo by chtěl zrovna teď opustit tuhle loď, když předtím vyhrávali bez Mbappého a teď mají ještě Francouze? Mluvili jsme s hráčovým okolím a bylo nám sděleno, že jeho vůle je jasná – chce zůstat, užívat si a vyhrávat s Realem Madrid, ne s jiným klubem,“ vysvětlil Ignacio Marcano v rádiu SER.

Rodrygo již ukončil spekulace

Už v minulé sezoně, těsně po vítězství ve finále Ligy mistrů s Borussií Dortmund, se Rodrygo sám rozhodl vyvrátit veškeré spekulace, které poukazovaly na jeho možný odchod ze španělské metropole. „Soustředím se pouze na Real Madrid. Pokud jsou nějaké jiné nabídky, nezajímají mě. Proč bych odtud měl odcházet? Zase jsme vyhráli,“ vysvětlil usměvavý Brazilec.

Je možné, že v průběhu sezony 2024/25 bude chtít Rodrygo zjistit, jaká bude nakonec jeho role v týmu, kde mají neotřesitelné postavení v ofenzivě Vinícius a Mbappé. A teprve pokud by se věci nevyvíjely podle hráčových představ, mohl by si za rok skutečně hledat své místo mimo Madrid. Prozatím je však jakýkoliv přestup vyloučen.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: Cadena SER

Přidat komentář

Související články

Manchester City chce zabránit možnému přestupu Musialy do Realu Madrid
Přestupy

Manchester City chce zabránit možnému přestupu Musialy do Realu Madrid

Sotva skončilo jedno přestupové období, média spekulují s výhledem na ty nadcházející. Jedním z předpokládaných želízek v ohni je i Jamal Musiala. Angličan,…
Bellingham se snaží přimět Trenta k přestupu do Realu Madrid
Přestupy

Bellingham se snaží přimět Trenta k přestupu do Realu Madrid

Zdá se, že Real Madrid plánuje výbušné přestupové období v roce 2025, přičemž s klubem je spojeno několik hvězd evropského…
MARCA: Real Madrid sleduje mladého francouzského stopera RB Lipska
Přestupy

MARCA: Real Madrid sleduje mladého francouzského stopera RB Lipska

Klub hledá středního obránce, ale v klidu a bez tlaku. Castello Lukeba z RB Lipsko analyzovalo sportovní oddělení Realu Madrid…
Relevo: Davies jde ve stopách Alaby. Prodloužení smlouvy s Bayernem je v nedohlednu
Přestupy

Relevo: Davies jde ve stopách Alaby. Prodloužení smlouvy s Bayernem je v nedohlednu

Kanaďan zřejmě následuje stejnou taktiku jako Rakušan, když mu v Mnichově také končila smlouva. Každým dnem se blížíme k vyřešení…