Kylian Mabppé ve Valdebebas hýří úsměvy. Pintus je velmi spokojen s jeho fyzickým stavem

Kylian Mabppé ve Valdebebas hýří úsměvy. Pintus je velmi spokojen s jeho fyzickým stavem
Kylian Mbappé (zdroj: realmadrid.com)

Snímky Kyliana Mbappého z tréninku ve Valdebebas stále vypadají, jako by je někdo upravil ve Photoshopu. Ale jsou skutečné. Francouzská hvězda začala s Merengues trénovat ve středu a ve čtvrtek už byl na hřišti Ciudad Deportiva del Real Madrid.

Tréninková jednotka, která začala vřelým přijetím Daniho Carvajala trenérským štábem, začala typickými zahřívacími cvičeními a různými cviky. Ráno trénovali pod Ancelottiho vedením hráči, kteří se 7. srpna vrátili z dovolené, a šest hráčů z akademie: Fran González, Piñeiro, Joan, Jacobo Ramón, Nico Paz a Loren Aguado.

Všechny oči se samozřejmě upíraly na Kyliana Mbappého. Byl to jeho debut na hřišti ve Valdebebas poté, co strávil první den předsezónní přípravy v posilovně, a zanechal po sobě detaily o svých světových kvalitách. Mezi akcemi Francouze, které přitahovaly největší pozornost, byla „Zidanovka“, po které měl uniknout Joanovi a Nicovi Pazovi.

Kylian také ukázal svou třídu ve hře na dvou plochách, kterou Real Madrid vždy hraje ve Valdebebas. Byl vidět, jak po skvělém pohybu po křídle daroval gól Fede Valverdemu, a pak to byl právě Fede, kdo připravil Mbappému míč, aby ho poslal do sítě.

Merengues poukazují na fantastický přístup, s nímž Mbappé přistál ve svém novém týmu, o němž v dětství snil. Byl připraven, vždy s úsměvem a velmi angažovaný v dynamice týmu, a také velmi blízko Bellinghama a jeho francouzským krajanům.

Ti také mluví o jeho nohách, které jsou z blízka ještě působivější. Sezení zakončil Antonio Pintus nepřetržitým běháním, na které dohlížel a při kterém bylo mezi jeho hráči vidět několik ztrápených tváří.

Pintus je s Mbappém velmi spokojený

Pro Mbappého to byly vůbec první tréninky s Realem Madrid a podle francouzského deníku L’Equipe zůstal kondiční trenér klubu Antonio Pintus s fyzickou kondicí útočníka velmi spokojen.

Po vyčerpávající sezoně s PSG, po níž následovalo EURO 2024, dostal Mbappé delší pauzu. Real Madrid však chtěl, aby jeho letní posila byla po návratu do tréninku ve špičkové formě se vší výbušností a byla připravena ihned zasáhnout do hry.

Za tímto účelem Pintus, který je známý jako přísný krutovládce, vítězi mistrovství světa ve fotbale 2018 vypracoval specifický tréninkový program, který měl v posledních týdnech dodržovat.

A zdá se, že Pintus byl s tím, co od Mbappého během včerejšího tréninku viděl, více než spokojen.

Očekává se, že Mbappe bude debutovat za Real Madrid v utkání Superpoháru UEFA příští týden proti Atalantě, přičemž manažer Carlo Ancelotti již vypracoval plány, jak ho zařadit do sestavy.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: relevo.com

1 Komentářů

  • Avatar

    keď Pintus spokojný, aj ja spokojný 😀
    dobre sa to číta, ak pri tejto kvalite budú hrať ako tím a vyhnú sa nám zranenia, tak by to mohla byť veľmi vzrušujúca sezóna.
    a samozrejme v stredu verím, že si ideme po prvý tohtosezónny pohár :muscle:

    2
    0

Přidat komentář

Související články

Valverde: Sezóna je teprve na začátku a ještě nás čeká dlouhá cesta. Čeká nás mnoho zápasů
Mužstvo

Valverde: Sezóna je teprve na začátku a ještě nás čeká dlouhá cesta. Čeká nás mnoho zápasů

Fede Valverde byl zvolen nejlepším hráčem Realu Madrid za měsíc srpen. Ve čtvrtek ve Valdebebas převzal speciální cenu od sponzora…
Ancelotti se vrátí ke hře se čtyřmi záložníky, píše José Félix Díaz z deníku MARCA
Mužstvo

Ancelotti se vrátí ke hře se čtyřmi záložníky, píše José Félix Díaz z deníku MARCA

Najít formu z minulé sezony je pro Real Madrid o něco těžší, než se očekávalo. Zdálo se, že se Los…
Bellingham se zastal Rodryga: Pouze hlupáci zapomínají na R
Mužstvo

Bellingham se zastal Rodryga: Pouze hlupáci zapomínají na R

Real Madrid zahájil nový ročník Ligy mistrů tak, jak se na obhájce trofeje sluší a patří – vítězstvím nad Stuttgartem.…
Kylian Mbappé napodobil oslavu legendy Realu Madrid v úvodním zápase Ligy mistrů
Mužstvo

Kylian Mbappé napodobil oslavu legendy Realu Madrid v úvodním zápase Ligy mistrů

Real Madrid v úterý zahájil své tažení Ligou mistrů 2024/25 těžce rodící se výhrou 3:1 nad VfB Stuttgart. Do titulků…