MARCA: Rodrygo je oblíbencem Pepa Guardioly. Pokusí se ho Citizens v létě získat?

MARCA: Rodrygo je oblíbencem Pepa Guardioly. Pokusí se ho Citizens v létě získat?
Rodrygo'(© realmadrid.com)

Julián Álvarez se dnes může stát hráčem Atlética Madrid. Všichni čekají na reakci Manchesteru City a mezi zmíněnými kandidáty na posílení týmu Pepa Guardioly je i hráč Realu Madrid.

Manchester City obdrží za Juliána Álvareze sumu kolem 70 milionů eur a nepochybně vstoupí na trh, aby posílil svoji ofenzivu. Savinho, který v minulé sezóně hrál za Gironu a poté byl koupen z Troyes, se již k týmu Pepa Guardiola připojil. Citizens však budou hledat dalšího hráče do útoku.

MARCA naznačuje, že hlavním kandidátem je dnes Eberechi Eze, za kterého Crystal Palace očekává 70 milionů EUR. Pep Guardiola se však má poohlédnout i po Kvaracchelijovi z Neapole, jehož cena 100 milionů eur ale Angličany trochu odrazuje. Další vytipovanou posilou je Rodrygo z Realu Madrid. Otázka Brazilcovy budoucnosti se otevřela na jaře a vlastně dodnes nebyla uzavřena.

Předně jej otevřel sám hráč prohlášeními před finále Ligy mistrů. Sám je nakonec popřel a po finále oznámil, že zůstává, ale navzdory všemu zanechal pochybnosti. Odborníci již analyzují jeho šance na základ po příchodu Kyliana Mbappého a naznačují, že pokud se tým vrátí do rozestavení 4-4-2 s Judem Bellinghamem v záloze, Rodrygo bude na lavičce.

MARCA zatím nezveřejňuje informace o tom, že by Citizens vyvíjeli Rodrygovým směrem aktivitu, ale pouze naznačuje, že vstoupí na trh a Rodrygo je jedním z hráčů, kterých si Guardiola nejvíce cení.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: marca.com

5 Komentářů

  • Avatar

    to asi preto, aby (proti) City uz nestrielal goly

    na RW je pretlak, moze tam hrat Endrick, Brahim a lavaci Guler a Paz

    ja by som si ho nechal, bude do 70 zapasov, treba viac rotovat a po roku sa uvidi, ako sa to v kadri vyvinie

    tusim mame registrovanych 22 hracov z 25 moznych, trebaloby stredneho obrancu, Alaba je podla mna neperspektivny

    3
    0
  • Avatar

    Pokud by Rodrygův odchod znamenal, že Real za utržené peníze obratem koupí top světového stopera např. Salibu, tak bych do toho asi šel. Přecejen, jak píše jozef3 výše, na pravou stranu hráče máme a Rodrygovi to tam stejně asi nikdy nebude sedět tak dobře, jako když hraje nalevo. A pokud by Carlo zůstal u rozestavení 442 v diamantu, tak Rodrygo bude stejně sedět.

    0
    0
  • Avatar

    Nesouhlasím, Rodrygo ať určitě zůstane. Jeho defenzívní schopnosti se budou určitě hodit právě při bránění a přepnutí do systému 4-4-2.

    2
    0
  • Avatar

    Nepredavat.Ak sa nahodou Vini zrani tak Rodrygo ho skvele zastupi na LW.Podla mna budeme hrat 4-3-3 vpredu Vini-Mbappe-Rodrygo.Flo by ho asi tiez nechcel predat..

    0
    0
  • Avatar

    určite nech zostane ,zapasov bude dosť a zranenia bohuzial sem tam nejake asi tiež, snáď dostane viac minút aj Diaz a Arda. Tiež dúfam že Endrick bude rýchlo napredovať.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Manchester City chce zabránit možnému přestupu Musialy do Realu Madrid
Přestupy

Manchester City chce zabránit možnému přestupu Musialy do Realu Madrid

Sotva skončilo jedno přestupové období, média spekulují s výhledem na ty nadcházející. Jedním z předpokládaných želízek v ohni je i Jamal Musiala. Angličan,…
Bellingham se snaží přimět Trenta k přestupu do Realu Madrid
Přestupy

Bellingham se snaží přimět Trenta k přestupu do Realu Madrid

Zdá se, že Real Madrid plánuje výbušné přestupové období v roce 2025, přičemž s klubem je spojeno několik hvězd evropského…
MARCA: Real Madrid sleduje mladého francouzského stopera RB Lipska
Přestupy

MARCA: Real Madrid sleduje mladého francouzského stopera RB Lipska

Klub hledá středního obránce, ale v klidu a bez tlaku. Castello Lukeba z RB Lipsko analyzovalo sportovní oddělení Realu Madrid…
Relevo: Davies jde ve stopách Alaby. Prodloužení smlouvy s Bayernem je v nedohlednu
Přestupy

Relevo: Davies jde ve stopách Alaby. Prodloužení smlouvy s Bayernem je v nedohlednu

Kanaďan zřejmě následuje stejnou taktiku jako Rakušan, když mu v Mnichově také končila smlouva. Každým dnem se blížíme k vyřešení…