Vedení Realu Madrid sbíralo inspiraci na stadiónu Bank of America

Vedení Realu Madrid sbíralo inspiraci na stadiónu Bank of America
Santiago Bernabeu nové tabule (nuevoestadiobernabeu.com)

Florentino Pérez a José Ángel Sánchez se vydali na stadion Charlotte FC, aby si z první ruky prohlédli VIP salonek, který chtějí na Bernabéu vytvořit.

Tréma vždy začíná na stadionu Santiago Bernabéu už v tunelu. Stadion, který již nyní vyvolává nejistotu u soupeřů kvůli neuchopitelné mystice, jež klub obklopuje, a který nyní získal na inovaci díky nové impozantní zatahovací střeše, vytvářející děsivou atmosféru, a futuristickou technologii, která má pokračovat v revoluci ve fotbalovém odvětví.

S více než 80 000 dušemi křičícími v jednom šiku si Bílý balet zvykl dělat vše, co si usmyslí, v časovém prostoru, který by byl pro jakýkoli jiný tým nemožný. Božský apel se zdá být nejvěrohodnější odpovědí, ale zatím nikdo nenašel ten nejjistější verdikt. Jak už to tak bývá, Real Madrid nadále zkoumá možnosti a návštěva stadiónu Bank of America mu posloužila k tomu, aby osobně viděl příklad VIP zážitku, který chce na svém stadionu realizovat.

Fotbaloví špioni

Po vítězství nad Chelsea a předtím, než se Florentino Pérez a José Ángel Sánchez vydali na letiště, aby se po skončení posledního zápasu turné ve Spojených státech vrátili do Španělska, se v doprovodu dalších členů klubu vydali do tunelu klubu na stadiónu Charlotte FC, aby si z první ruky prohlédli VIP salonek, který chtějí na Santiago Bernabéu vytvořit.

Stadión Bank of America předvedla celý svůj arzenál fanouškovské zábavy: obrácenou místnost s jídlem, nejexkluzivnější VIP zónu na světě (na úpatí hřiště a pár centimetrů od východu hráčů z tunelu), místa pro VIP osoby přímo u hřiště… to vše je v souladu s myšlenkou udělat z každého zápasu jakousi „rodinnou investici“, která umožní pokračovat v soutěži ve stále obtížnějším a složitějším prostředí.

Klub s exkluzivním tunelem

Cílem je, aby i přes vysokou cenu vstupenky nebyl zážitek omezen na „pouhý“ fotbalový zápas. Jedinečná událost, do které se mohou zapojit všichni fanoušci různými aktivitami… a na kterou se nechodí pět minut před výkopem. Záměrem je „vychovat“ fanouška, aby pochopil, že návštěva stadionu musí být podobná rituálům, které triumfovaly v americkém sportu. Proto vznikl nový VIP zážitek pro fanoušky, díky němuž se dostanou hlouběji do srdce stadionu než kdykoli předtím.

Návštěva, která posloužila k ověření, jak Bank of America rozdělila VIP zónu, která vám umožní vychutnat si kompletní zážitek sledováním hráčů, kteří vcházejí a vycházejí z chodby šatny k rozcvičce až po závěrečný hvizd.

Skleněný tunel na Bernabéu (zdroj: marca.com)
Skleněný tunel na Bernabéu (zdroj: marca.com)

Na Bernabéu vám exkluzivní místo umožní být hráčům blíž než kdykoli předtím, pouze skleněná přepážka podel tunelu ochrání klid hráčů. Případ na stadionu Charlotte je odlišný, protože zde takové sklo není a téměř u paty hřiště se nachází cateringová zóna s vysokými stoly, kde si můžete vychutnat zápas a využít k jídlu či pití vnitřní restauraci ve VIP zóně.

Místa v na stadiónu mají výsadní postavení mezi lavičkami a prezidentskou lóží. Jeho velkolepá pohostinská zóna se nachází pod tribunou s výhledem na tunel, takže zákazníci mají exkluzivní výhled na hráče při jejich nástupu na hřiště. Jedná se o další způsob, jak pokračovat v generování peněz, který chce Madrid využít a který umožní fanouškům užít si zážitek v rámci svých možností.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: marca.com

Přidat komentář

Související články

Bernabéu je nejlepším stadionem na světě v roce 2024 podle World Football Summit
Klub

Bernabéu je nejlepším stadionem na světě v roce 2024 podle World Football Summit

Přední platforma fotbalového průmyslu označila stadion Realu Madrid za nejlepší stadion roku. Estadio Santiago Bernabéu byl zvolen nejlepším stadionem na…
Uspíší Florentino Pérez příští volbu prezidenta? Má jeden dobrý důvod
Klub

Uspíší Florentino Pérez příští volbu prezidenta? Má jeden dobrý důvod

Ramón Álvarez de Mon, socio Realu Madrid, youtuber, právník a přispěvatel španělských médií, který rovněž provozuje svůj youtubový kanál zveřejnil…
Oficiálně: Hisense je novým sponzorem Realu Madrid
Klub

Oficiálně: Hisense je novým sponzorem Realu Madrid

Klub podepsal tříletou smlouvu s čínskou společností vyrábějící domácí spotřebiče a spotřební elektroniku. „Real Madrid a společnost Hisense oznámily dohodu…
Nový trávník na Santiago Bernabéu prošel první zkouškou
Klub

Nový trávník na Santiago Bernabéu prošel první zkouškou

Zdá se, že plán Realu Madrid využít slavnou jeskyni a pracé „zašití“ trávníku funguje podle očekávání. V neděli hrál Real…