Real Madrid vyhlíží další peníze. O Latasu je v La Lize velký zájem

Real Madrid vyhlíží další peníze. O Latasu je v La Lize velký zájem
Juanmi Latasa a Camavinga (zdroj: realmadrid.com)

Zájem o něj již projevily Real Valladolid, Espanyol, Sevilla a Betis, přičemž se o něj zajímá také Rayo. Prvně jmenovaný klub vede závod o útočníkovu smlouvu a je blízko dohodě. Latasa se po ročním hostování v Getafe vrátil do Realu a hledá si nového zaměstnavatele.

Osud Latasy. Mohl by to být název filmu, a přesto je to název mise, kterou Real Madrid podnikl. Nebude to příliš těžké: zájemci se najdou. A je jich hodně. Real Valladolid, Espanyol, Sevilla a Betis. Chtějí ho a zkoumají situaci. Jak se ale deníku AS podařilo zjistit, v hledáčku ho má i Rayo, které zvažuje, že se o něj pokusí. Získat Latasu bude náročné. Konkurence je velká. Zatím vyhrává Pucela.

Dobré vztahy mezi vedením Realu Madrid a Ronaldem Nazáriem usnadňují případná jednání. A to se děje i v tomto případě: v hlavním městě usilují o přestup útočníka, ale ponechají si na něj 50 % práv.

To je modus operandi, který v poslední době přináší tak dobré výsledky: umožňuje získat dodatečný příjem ve střednědobém horizontu….. Nebo získat zpět odchovance za přijatelnou cenu. Valladolid má ke splnění těchto podmínek nejblíže, a přestože k dohodě zbývá ještě několik kroků, vede.

O Latasovy služby se vede také sevillské derby: Betis a Sevilla ho mají v hledáčku a dotazují se na jeho situaci. Hlavním problémem Espanyolu naopak je, že nabízí méně peněz než Valladolid (jak z hlediska přestupové částky, tak hráčova platu).

Proto je Pucela v současné době v nejlepší pozici. Do licitace však může kdykoli vstoupit Rayo Vallecano: to stále hledá novou devítku na Falcaovo místo a i tým z Vallecas má rád Latasu.

V útoku je plno

Ancelotti ho v prvním týmu nevidí a věří, že hráčů vepředu už je dost (příchod Endricka zpečetil útočnou řadu). Trumfem Latasy, který chce hrát, je být „Joselu“. S vědomím, že nikdo s takovým profilem (vysoký útočník) není, chce trenéra přesvědčit. Vždy však půjde o druhořadou roli.

Dveře do Realu Madrid pro něj nejsou zavřené. To, že ho Ancelotti vzal na turné po Spojených státech, je toho důkazem, což se například v případě Reiniera nestalo. Procentuální šance, že zůstane v Realu Madrid, není nulová, ale je velmi nízká. Klub pracuje na tom, aby mu našel nové působiště, a Valladolid zatím v tomto závodě vítězí. Válka o jeho přestup probíhá.

Latasa během posledního tréninku Realu včera večer našeho času trénoval individuálně se dvěma trenéry a brankářem. Útočník trénoval souboje tělo na tělo o míč, dostávání se do pozice a střelbu.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: as.com

Přidat komentář

Související články

Real Madrid vyhlíží posily. Na jeho radaru jsou čtyři hvězdy z Premier League
Přestupy

Real Madrid vyhlíží posily. Na jeho radaru jsou čtyři hvězdy z Premier League

Real Madrid nebyl během letního přestupového období příliš aktivní. Jeho jediné nové akvizice nakonec byly ty, které byly předem dohodnuté…
AS: Cílová rovinka. Real je spokojen s tím, jak si vede v případě přestupu Daviese
Přestupy

AS: Cílová rovinka. Real je spokojen s tím, jak si vede v případě přestupu Daviese

Real je údajně spokojen s tím, jak Alphonso Davies odrazil tlak Bayernu. Úřadující německý vicemistr toužil s kanadským levým bekem prodloužit kontrakt.…
Všichni mluví o Wirtzovi, ale k dispozici ke koupi by mohl být i Musiala
Přestupy

Všichni mluví o Wirtzovi, ale k dispozici ke koupi by mohl být i Musiala

Na německém trhu je Real Madrid zatím spojován především s Florianem Wirtzem z Bayeru Leverkusen. Možná by však mohl být…
OFICIÁLNĚ: Reinier stráví sezónu na hostování v Granadě
Přestupy

OFICIÁLNĚ: Reinier stráví sezónu na hostování v Granadě

„Real Madrid a Granada se dohodly na zapůjčení hráče Reiniera na tuto sezónu, a to do 30. června 2025,“ oznámil…