Dva dny po koncertě v Madridu tančil Vinícius v El Clásiku

Dva dny po koncertě v Madridu tančil Vinícius v El Clásiku
Vinícius Junior (© realmadrid.com)

Viníciusův přístup je nejlepší zprávou, která přišla z tábora Los Blancos po přípravném utkání s Barcelonou. Brazilec, který se ještě před dvěma dny bavil na koncertě Travise Scotta v Madridu, se vrátil do hry ve velmi dobré formě.

Barcelona vyhrála čtvrté El Clásico, hrané ve Spojených státech, díky dvěma gólům Paua Víctora. A přestože se nejednalo o zápas, z něhož by se daly vyvodit dalekosáhlé závěry, nebylo možné si nevšimnout formy Viníciuse Júniora, který od prvních minut během utkání tančil stejně jako v celé loňské sezoně.

S pouhými dvěma tréninky se zbytkem týmu Vini naplno ožil v El Clásiku. Brazilec, který se ještě 48 hodin před zápasem bavil na koncertě Travise Scotta v Madridu, se na MetLife Stadium v New Jersey ukázal ve velmi dobré formě. Jeho rychlost a změny rytmu udělaly na všechny dojem, včetně Carla Ancelottiho, který po zápase s Barcelonou nešetřil na Brazilce chválou. „Hodnotím ho dobře, je už v dobré formě. Je vidět, že na dovolené na sobě pracoval. Nyní jsou hráči zpět v dobré fyzické kondici, takže nepotřebují tolik pracovat tady na turné,“ řekl Carletto na pozápasové tiskové konferenci.

Vinícius se na hřiště dostal v 57. minutě a mohl se rychle zapsat do střelecké listiny, ale jeho pokus zastavil Ter Stegen. Zaujal svým driblinkem a rychlostí, čímž jasně ukázal, že je zpět a chce být lídrem týmu. Brazilec se neustále snažil shromažďovat na levém křídle, což těžce nesl Héctor Fort. Vini byl prakticky jediným hráčem Los Blancos, který dokázal změnit dynamiku zápasu, ale chyběla mu efektivita nebo přesnost ve finálních metrech.

I přes porážku Viniho přístup jasně ukazuje, že Real Madrid má v Brazilci jednoho z nejlepších fotbalistů na světě. Fanoušci Los Blancos se už těší, až si zahraje společně s Kylianem Mbappém. Vini prokázal, že je ve skvělé formě, a vidina hry po boku Francouze vzbuzuje ještě větší naděje.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: realmadryt.pl

Přidat komentář

Související články

Real Madrid aktivně vyhledává posilu týmu. Klub hledá dalšího člena trenérského štábu
Mužstvo

Real Madrid aktivně vyhledává posilu týmu. Klub hledá dalšího člena trenérského štábu

Real Madrid se v posledních týdnech snažil o přestup, ale jeho snahy ztroskotaly. Jak však prozrazuje portál Relevo, nejednalo se…
MARCA: Vinícius už ví, že dostane Zlatý míč
Mužstvo

MARCA: Vinícius už ví, že dostane Zlatý míč

Vinícius Júnior se dotýká zlata, Paříž čeká, aby ho mohla korunovat nejlepším fotbalistou sezóny 2023/24. Alespoň tak tvrdí na své…
Bellingham nechce proti Alavésu odpočívat. V pondělí s týmem trénoval
Mužstvo

Bellingham nechce proti Alavésu odpočívat. V pondělí s týmem trénoval

Real Madrid si v sobotu tvrdě vybojoval vítězství 4:1 nad Espanyolem. To se rodilo mnohem obtížněji, než by se na…
COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés
Mužstvo

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés

Podle španělského rádia COPE budou Jude Bellingham a Dani Carvajal odpočívat v úterním klání proti Deportivu Alavés. Carlo Ancelotti je chce…