Rodrygo si zkrátí dovolenou a na turné se připojí k týmu dříve. Hrát chce už proti Barceloně

Rodrygo si zkrátí dovolenou a na turné se připojí k týmu dříve. Hrát chce už proti Barceloně
Rodrygo a Christensen (zdroj: realmadrid.com)

Tým Realu Madrid se průběžně skládá. Hráči se vracejí do tréninku dle toho, kdy ukončili své reprezentační povinnosti. Od soboty je Ancelottimu k dispozici Luka Modrić. Dalším, koho italský stratég přivítá zpět, je Brazilec Rodrygo.

Realu začíná nejdůležitější část letní přípravy. Ve Spojených státech odehraje tři přípravné zápasy, tým začne ladit formu směrem k Evropskému superpoháru a startu La Ligy. Carlo Ancelotti vezme do USA to nejlepší, co má k dispozici, „posily“ se k němu budou připojovat průběžně i ve státech. V prvních dvou týdnech pracoval jen s částí prvního týmu.

Všichni madridští fanoušci netrpělivě čekají na okamžik, kdy se k předsezónní přípravě připojí Kylian Mbappé, ačkoli ten na severoamerickém turné nebude. Kdo se naopak zapojí, je Rodrygo. Alespoň tak tvrdí novinář Jorge Picón: „Brazilec má v úmyslu odcestovat do Chicaga 31. července nebo 1. srpna. To znamená, že začne pracovat s týmem ještě předtím, než odcestuje do New Jersey, kde bude hrát proti Barceloně (3. srpna v 1:00 středoevropského letního času). Rodrygovým cílem je hrát v El Clásiku. Chce začít sbírat první minuty v předsezónní přípravě,“ řekl novinář Releva.

Brazilec se chce co nejdříve vrátit do plné kondice a přesvědčit Carla Ancelottiho, že jeho místo je v základní sestavě, protože si je vědom, že s příchodem Kyliana Mbappého bude v útoku velká tlačenice.
To vedlo Rodryga k rozhodnutí zkrátit si přípravu a připojit se k týmu. Trenérský štáb Los Blancos jeho rozhodnutí oceňuje. Už 14. srpna hraní Los Blancos o první trofej v sezóně.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: Defensa Central

2 Komentářů

  • Avatar

    Já bych radši viděl Ardu na pravo než Rodryga. Kdo sledoval Ardu na Euru, tak ví.

    3
    0
    • Avatar

      aj ja. ale ak si videl, kolko zapasov ma Real pred sebou, myslim min. 53 (ak vsade vypadneme hned, co sa asi nestane) – az po max teoretickych 72, cize realne okolo 60+ urcite mozme pocitat,
      ani Arda nemoze – dokonca nesmie – odohrat tolko zapasov – nech nedopadne ako pedri, fati a pod., mlade, ale prilis pretazovane az pretazene talenty.. (+ bude hrat repre urcite).
      takze ci bude striedat pravidelne al. hrat zaklad nech len v polovici zapasov – mal by si nadchadzajucu sezonu zahrat viac nez dost.
      verim, ze to tak aj Carlo vnima.. urcite ho hrat na ME videl a videl u neho to, co sme vsetci videli

      1
      0

Přidat komentář

Související články

Real Madrid aktivně vyhledává posilu týmu. Klub hledá dalšího člena trenérského štábu
Mužstvo

Real Madrid aktivně vyhledává posilu týmu. Klub hledá dalšího člena trenérského štábu

Real Madrid se v posledních týdnech snažil o přestup, ale jeho snahy ztroskotaly. Jak však prozrazuje portál Relevo, nejednalo se…
MARCA: Vinícius už ví, že dostane Zlatý míč
Mužstvo

MARCA: Vinícius už ví, že dostane Zlatý míč

Vinícius Júnior se dotýká zlata, Paříž čeká, aby ho mohla korunovat nejlepším fotbalistou sezóny 2023/24. Alespoň tak tvrdí na své…
Bellingham nechce proti Alavésu odpočívat. V pondělí s týmem trénoval
Mužstvo

Bellingham nechce proti Alavésu odpočívat. V pondělí s týmem trénoval

Real Madrid si v sobotu tvrdě vybojoval vítězství 4:1 nad Espanyolem. To se rodilo mnohem obtížněji, než by se na…
COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés
Mužstvo

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés

Podle španělského rádia COPE budou Jude Bellingham a Dani Carvajal odpočívat v úterním klání proti Deportivu Alavés. Carlo Ancelotti je chce…