Nico Paz si hledá místo mimo Real Madrid i v něm

Nico Paz si hledá místo mimo Real Madrid i v něm
Nico Paz při debutu (zdroj: realmadrid.com)

Nico Paz si hledá své místo buď v Realu Madrid, nebo mimo něj. Neví, kde bude hrát v příští sezoně, a v současné době se rozhoduje, zda bude pokračovat v Castille i třetí sezonu, nebo si bude hledat angažmá mimo Real Madrid. Pokud by pokračoval, jeho místo by bylo v prvním týmu. V současné době rodák z Tenerife vyhodnocuje svoji situaci a analyzuje telefonáty z týmů jako Leganés, přičemž čeká na rozhodnutí.

Přestože by se Nico Paz mohl v létě objevit na začátku přípravy prvního týmu Los Blancos, vzhledem k tomu, jak komplikované je pro Ancelottiho mít hráče k dispozici kvůli Euru a Copa América, jeho stálé místo v prvním týmu nebude. On sám to dobře ví.

Real Madrid s ním počítá, ale stejně jako v případě jiných hráčů z Castilly trenéři a ředitelé nevidí možnost jeho růstu mimo klub, pokud nedostane zajímavou nabídku a klub, kde by mohl pokračovat ve svém rozvoji. V takovém případě by byl stále pod kontrolou Realu Madrid. Stále panuje velká důvěra v jeho schopnosti a potenciál, byť v posledních měsících minulé sezóny se vůbec nedostával do zápasových nominací Carla Ancelottiho.

V polovině sezóny měl Nico Paz situaci pod kontrolou. Zdálo se, že vyrazil dveře a všechny možné zdi pro svůj příchod do prvního týmu, dokonce vstřelil gól v Lize mistrů, ale po pohárovém zápase s Arandinou se vše změnilo. Carlo Ancelotti jej přestal povolávat.

V minulé sezóně nastoupil osmkrát za první tým, ale od ledna po prvním pohárovém utkání za áčko Realu Madrid už nehrál. Jeho domovem byla opět Castilla.

Po návratu do Raúlova týmu na to šel od píky a sezónu zakončil s 29 vystoupeními a 10 góly. Čísla a herní vliv podobný jako u jiných mládežníků v předchozích letech, například Arribase, který nakonec minulé léto přestoupil do Almeríe.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: marca.com

Přidat komentář

Související články

RELEVO: Část týmu začíná pochybovat o Pintusovi a jeho metodách
Mužstvo

RELEVO: Část týmu začíná pochybovat o Pintusovi a jeho metodách

V Realu Madrid, který v posledních letech působil jako klidný přístav, se začínají objevovat první trhliny. Výsledky se rodí těžce…
OFICIÁLNĚ: Rodrygo je zraněný. Vrátí se až na konci listopadu
Mužstvo

OFICIÁLNĚ: Rodrygo je zraněný. Vrátí se až na konci listopadu

Real Madrid na svých webových stránkách informoval o zdravotním stavu Rodryga. Potvrdil tak včerejší spekulace. „Po testech, které Rodrygovi provedl…
Pozitivní zprávy. Brahim dělá vše pro to, aby stihl sobotní El Clásico
Mužstvo

Pozitivní zprávy. Brahim dělá vše pro to, aby stihl sobotní El Clásico

Úterní vítězství 5:2 nad Borussií Dortmund bylo velkým pozitivem před sobotním El Clásikem. Radost fanoušků Realu Madrid nicméně během středečního…
OFICIÁLNĚ: Thibaut Courtois je zraněný!
Mužstvo

OFICIÁLNĚ: Thibaut Courtois je zraněný!

Belgičan utrpěl zranění ve včerejším zápase proti Borussii Dortmund. Real Madrid o tom informoval na svých webových stránkách. „Po vyšetřeních,…