MARCA: Ancelotti požádal Nacha, aby zůstal v Realu ještě jeden rok

MARCA: Ancelotti požádal Nacha, aby zůstal v Realu ještě jeden rok
Nacho (zdroj: realmadrid.com)

Nacho se ještě definitivně nerozhodl, ale stále váhá, co má dělat. Před několika měsíci oznámil klubu, že hodlá odejít. Jednou z posledních věcí, kterou italský trenér Carlo Ancelotti udělal před odjezdem na dovolenou, byl rozhovor s Nachem. Snažil se ho přesvědčit, aby strávil další sezonu v barvách Los Blancos. Informuje o tom deník MARCA.

Trenér Nachovi své přání řekl z očí do očí už před několika týdny, ale v posledních dnech se ti dva znovu setkali. Ancelotti požádal obránce, aby změnil své rozhodnutí odejít a byl v týmu ještě jednu sezónu. Pro Carletta je Nacho ideálním vůdcem skupiny a příkladným kapitánem, který během jednoho roku zvedl nad hlavu tři trofeje a byl vzorem pro mladší spoluhráče i fanoušky.

Nedělej nic bláznivého, zůstaň tady, zůstaň s námi, zůstaň v Realu Madrid,“ řekl trenér podle deníku MARCA Španělovi a snažil se mu zabránit, aby připravil tým o potenciál a rovnováhu. Je s vědom, že Nacho je pro tým cenný, když hraje, ale i když se na hřišti neobjeví.

Setkání s Florentinem Pérezem

Před několika měsíci se Nacho rozhodl, že je to jeho poslední sezona v Realu Madrid, a oznámil to trenérovi i Florentinu Pérezovi. Nyní má pochybnosti a vše, co se v posledních týdnech stalo, včetně úspěchů a následných oslav, se stalo dobrým argumentem pro to, aby zůstal. Žádné pevné rozhodnutí ze strany obránce zatím nepadlo.

Jeho první možností, kterou celou dobu zvažoval, byl přesun i s rodinou do Spojených států, ale to se zatím neuskutečnilo. Posledním týmem, který se objevil na obzoru, je Al-Nassr, ale to není nic, o co by Nacho stál, alespoň zpočátku. Nabídka na další sezonu v Realu Madrid pak zůstává v platnosti.

Rozhovory s Ancelottim

Bylo by zajímavé, kdyby to byl právě trenér, kdo by nakonec obránce přesvědčil, aby v týmu pokračoval ještě jednu sezonu. Nacho se totiž rozhodl odejít, protože se necítil plně doceněn tím, co mu Ancelotti na hřišti nabízel.

Kromě zisku trofeje ve Wembley nastoupil Nacho ve dvanácti ze třinácti zápasů Realu Madrid v Lize mistrů. Chyběl pouze v prvním zápase proti Manchesteru City. V ostatních byl na hřišti přítomen a dokázal čelit hráčům jako Haaland a Harry Kane.

Laša je redaktorem portálu Bilybalet.cz. Do redakce se po dvouleté odmlce vrátil na počátku roku 2024. K fotbalu má blízko, pracuje pro český prvoligový klub a nedá dopustit na Rýmařov, odkud pochází. Realu fandí už od roku 2002, kdy ho okouzlil gól Zinedina Zidana ve finále Ligy mistrů proti Leverkusenu.


Zdroj: marca.com

3 Komentářů

  • Avatar

    Po pár zápasoch v základe som odpočítaval dni do konca sezóny a kedy konečne odíde. Ale to, ako sa po pár týždňoch rozohral, bolo fakt skvelé a jeho forma gradovala a gradovala. Určite by bolo fajn aby ostal, ale musí hrávať aspoň raz za 2 týždne aj vtedy, keď budú zvyšní 3 stopéri zdraví.

    Btw admin – to fakt nejde spraviť niečo s tým prihlasovaním? Dnes som sa tu už prihlasoval tak 3krát a stránku s týmto článkom som musel refreshnúť asi tak 5krát, kým zaregistrovala, že som prihlásený… hrôza!

    7
    0
  • Avatar

    či by nebolo lepšie dať už šancu mlademu Marinovi :thinking: s „maličkym“ Alavesom skoncil na 10.mieste a hral tam pravidelne zaklad…

    0
    0

Přidat komentář

Související články

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés
Mužstvo

COPE: Bellingham a Carvajal budou odpočívat proti Deportivu Alavés

Podle španělského rádia COPE budou Jude Bellingham a Dani Carvajal odpočívat v úterním klání proti Deportivu Alavés. Carlo Ancelotti je chce…
MARCA: Eduardo Camavinga brzy začne naplno trénovat. Hrát by mohl v derby proti Atlétiku Madrid
Mužstvo

MARCA: Eduardo Camavinga brzy začne naplno trénovat. Hrát by mohl v derby proti Atlétiku Madrid

Další záblesk lepších zítřků je v táboře Los Blancos. Ve Vadebabas se usilovně pracuje na tom, aby se v dohledné době vrátil…
Endrickův velký týden. Nejdříve svatba, potom historický zápis
Mužstvo

Endrickův velký týden. Nejdříve svatba, potom historický zápis

V minulých dnech se útočník oženil a v pouhých 18 letech a 58 dnech vstřelil gól na Bernabéu v Lize…
Je Courtois nejlepším brankářem v historii Realu Madrid?
Mužstvo

Je Courtois nejlepším brankářem v historii Realu Madrid?

Thibaut Courtois už ve své kariéře udělal vše pro to, aby byl považován za nejlepšího brankáře na světě a možná…