O Raúla se vážně zajímá Union Berlín a HSV. Trenér Castilly zvažuje posun v kariéře

O Raúla se vážně zajímá  Union Berlín a HSV. Trenér Castilly zvažuje posun v kariéře
Raúl González (zdroj: realmadrid.com)

Kromě Unionu Berlín se o trenéra Castilly zajímá také druholigový HSV, kde působí Raúlův starý známý z doby jeho působení v Schalke.

Před několika dny deník AS prozradil, že Raúl hodlá Castillu opustit, pokud přijde zajímavá nabídka. Prozatím je jeho hlavním trhem Bundesliga. Před několika dny vyšlo najevo, že o trenéra rezervy Realu má zájem Union Berlín, a nyní se objevila informace, že Felix Magath by 46letého trenéra rád získal jako součást budoucího projektu, který plánuje pro HSV.

Stejně jako Union Berlín patří k nejlepším týmům v Německu (byť neprožívá dobrou sezonu v Bundeslize), tak je Hamburk historickým klubem ve druhé lize, byť je na čtvrtém místě a bojuje o postup a solidní projekt.

Bez vyhlídky na první tým

Felix Magath již několik měsíců jedná s Raúlem, aby ho přesvědčil, aby se k němu v Německu připojil. Jako trenér ho vedl v Schalke a od tohoto zlatého období mají oba velmi dobrý vztah. Trenér Castilly se rozhodl přehodnotit své plány se skličující vyhlídkou převzetí prvního týmu Realu Madrid.

Ancelotti právě prodloužil smlouvu o dvě sezony a při svém návratu do klubu je velmi blízko zisku druhého double. Na druhou stranu jméno Xabiho Alonsa bylo zmiňováno jako jasná možnost, jak Itala v pravý čas nahradit. Po pěti sezonách práce s mladíky chce Raúl novou výzvu.

Odchod není jistý

Aby bývalý kapitán urychlil svůj přesun do velkých klubů, najal si agenta Pabla Barquera, který je známý tím, že s vynikajícími úspěchy řídil kariéru Rodriho, nyní hvězdu Manchesteru City a španělské reprezentace.

Raúl by dal přednost týmu mimo svou vlast. Každopádně jeho odchod z Realu stále není stoprocentně jistý. Mimo jiné i proto, že klub chce, aby zůstal, a sdělil mu, že bude respektovat jeho rozhodnutí, ať už bude jakékoli.

Druhou možností je Union Berlín. Ten po odvolání Urse Fischera hledá trenéra a Raúl je jedním z hlavních kandidátů. Informoval o tom německý Bild na své internetové verzi s vysvětlením, že jméno bývalé hvězdy Los Blancos už nějakou dobu koluje po kancelářích týmu z hlavního města a že berou jako samozřejmost, že Španěl je na seznamu Berlíňanů. „Byla by to bomba,“ napsal Bild bez dalších podrobností.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: as.com

Přidat komentář

Související články

Achraf… a po něm nikdo. La Fábrica už dlouho nevyprodukovala pravého beka vhodného pro áčko
Castilla a junioři

Achraf… a po něm nikdo. La Fábrica už dlouho nevyprodukovala pravého beka vhodného pro áčko

Již několik let má Real Madrid problém najít ve své akademii pravého obránce, který by mohl být posilou pro první…
Raúl: Moje budoucnost? V úterý ve čtyři ve Valdebebas
Castilla a junioři

Raúl: Moje budoucnost? V úterý ve čtyři ve Valdebebas

„Moje budoucnost? V úterý ve čtyři hodiny odpoledne ve Valdebebas.“ To byla Raúlova odpověď, když v sobotu odpoledne po skončení zápasu mezi…
MARCA: Joan Martínez potvrdil prodloužení kontraktu
Castilla a junioři

MARCA: Joan Martínez potvrdil prodloužení kontraktu

Mladý Španěl na svém instagramu v pátek potvrdil, že prodloužil smlouvu s Realem Madrid. Los Blancos mají s tímto talentovaným hráčem, který se…
MARCA: Raúl po sezóně skončí na lavičce Castilly. V klubu bude ale nadále působit
Castilla a junioři

MARCA: Raúl po sezóně skončí na lavičce Castilly. V klubu bude ale nadále působit

Raúl opustí Real Madrid Castilla po skončení této sezóny, tvrdí José Félix Díaz z deníku MARCA. Rozhodnutí již bylo učiněno, stejně…