Timo Werner nabídnut Realu Madrid. Klub stále zvažuje příchod útočníka

Timo Werner nabídnut Realu Madrid. Klub stále zvažuje příchod útočníka
Timo Werner (zdroj: facebook.com)

Rádio SER hlásí, že Real Madrid stále zvažuje příchod nového útočníka, při této příležitosti mu měl být minulý týden nabídnut útočník Chelsea – Timo Werner. 

Los Blancos stále nevyřešili otázku obsazení útoku pro novou sezonu a chtějí tak učinit před odehráním zápasu o Evropský Superpohár. Eden Hazard zatím jako záložní hrotový útočník příliš nepřesvědčil a tým už opustil Luka Jović.  

Pokud dva ze tří hráčů Mayoral, Mariano a Asensio, opustí klub, pak bude přestup jistý. Nejblíže k takovému rozhodnutí má prvně jmenovaný, který má dle deníku MARCA již uzavřenou dohodu s Getafe, dalším zajemcem o jeho služby je Celta Vigo. 

Francisco José Delgado oznámil, že Realu byl minulý týden nabídnut Timo Werner. Šestadvacetiletý hráč je mimo Chelsea a zatím se proslýchalo, že je ve hře návrat do Lipska, přičemž prvotní zájem o Němce projevil i Juventus. V poslední sezóně odehrál útočník za The Blues ve 37 zápasech 2215 minut, ve kterých zaznamenal 11 branek a 6 asistencí. 

Pochybnosti Realu 

Los Blancos však pochybují, zda by Werner vzhledem ke svému postavení dlouhodobě přijal roli náhradníka. Na druhou stranu vedení klubu pochybuje o tom, že současná sestava útoku zaručí boj o všechny trofeje a náhradní útočníci jistě dostanou své šance při přeplněném programu, kvůli přestávce uprostřed sezony na odehrání mundialu v Kataru.  

V případě Wernera jsou na stole dvě možnosti: trvalý přestup za 35 miliónů eur nebo hostování s opcí na odkoupení. Bílý balet podrobně rozebírá situaci v útoku a v ideálním případě by toto téma chtěl vyřešit do zápasu o Evropský Superpohár. 

 

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: SER

8 Komentářů

  • Avatar

    V chelsea se sice moc nechytl, ale je to dric a na place bojuje o kazdej balon, s tim, ze mu tam sem tam neco spadne. Jako hrac na doplneni kadru na hostovani s nepovinnou opci bych ho tady videl rad.

    7
    0
  • Avatar

    Toto nie je hrac do 16-tky proti betonujucim teamom. Tam treba vysokeho, robustneho utocnika a na kridlo velku kvalitu.

    0
    1
  • Avatar

    Dobry hrac,ale na gol potrebuje desat tutoviek.Palic neskutocny.

    1
    0
  • Avatar

    za mňa, určite lepsie ako Mariano či Mayoral….zapasov bude veľa, a budeme potrebovať aspoň čiastočne adekvátnu náhradu…svojho času si pamätám Adebayora, ako prisiel odpisovany, ale svoje si odohral…takisto Essien….nebal by som sa ak ho môžme zobrať na hosťovanie…

    4
    0
  • Avatar

    Vzdy lepsie ako Mariano.. a je velice rychly, dokaze zahrat aj na kridle ked treba

    2
    0
  • Avatar

    Líbila by se mi varianta zkusit ho vyměnit s Asensiem… Marco by v Chelsea na podzim dostal dost minut aby ukázal co v něm je, což by mu mohlo pomoct na MS a Timo by byl užitečný jak jako záskok za Karima, tak jako kvalitní křídlo. PL jako silová liga mu vůbec nesedla, ale v LL by mohl chytit zpět svoji starou formu. Jen teda pokud ho má někdo trochu víc nakoukaného, dal by se stavět trvale jako pravé křídlo? Vím že v RB hrál jako levé a v Chelsea jsem ho už moc neviděl.

    0
    0
  • Avatar

    nechapem v com by sme si pomohli kebyze predame asensia a za tie iste peniaze mame kupit wernera… marco by sa mozno uspokojil s platom 5m (tusim ze ziada 6, doteraz mal nejakych 3,5), werner v chelsea podla mna zaraba ovela viac a pochybujem ze by chcel ist s platom o polovicu dole.
    neviem, sice si nemyslim ze sa uz nikde nechyti, proste mu chelsea nesadla a nevedia ho vyuzit tak ako v RBL ale za asensia by som ho nemenil.

    0
    0
    • Avatar

      ja bych ho za Asensia klidne vymenil, jestli by se u nas prosadil, to je otazka….ale Asensio se mi od jeho vazneho uraneni vubec nelibi, svuj pozencial u nas nenaplnil….a prichod aspon Wernera by pro nas byl aspon nejakym impulzem….samozrejme bych byl radeji pro prichod Diabyho nebo Nkunkua, ale toto se jevi jako realnejsi varianta….a urcite kader s Wernerem je lepsi nez Marianem nebo Jovicem….

      0
      0

Přidat komentář

Související články

AS: Přestupové cíle Realu Madrid jsou již jasné
Přestupy

AS: Přestupové cíle Realu Madrid jsou již jasné

Poslední dva měsíce změnily akční plán Bílého baletu na přestupovém trhu. Cílem Realu je získání Kroosova nástupce, pravého beka a…
Válka mezi Realem a Atléticem o odchovance trvá. Nejslibnější hvězda Atletica odmítla nabídku
Přestupy

Válka mezi Realem a Atléticem o odchovance trvá. Nejslibnější hvězda Atletica odmítla nabídku

Vztahy mezi Realem Madrid a Atléticem Madrid neprožívají nejlepší období. Derby 29. září na Metropolitanu bylo důkazem napětí, které mezi…
MARCA: Sportovní úsek Realu požádá Florentina Péreze o aktivitu na zimním přestupovém trhu
Přestupy

MARCA: Sportovní úsek Realu požádá Florentina Péreze o aktivitu na zimním přestupovém trhu

Deník MARCA tvrdí, že někteří hlavní představitelé sportovního úseku Realu Madrid chtějí, aby klub byl v zimě aktivní na přestupovém trhu.…
Cíl Realu Madrid pro rok 2025 nevylučuje překvapivé prodloužení spolupráce se svým klubem
Přestupy

Cíl Realu Madrid pro rok 2025 nevylučuje překvapivé prodloužení spolupráce se svým klubem

Florian Wirtz bude v roce 2025 žádaným hráčem a několik špičkových evropských klubů, včetně Realu Madrid, by ho rádo získalo…