Nuevo BilyBalet.cz! Vítejte na novém webu, v ráji fanoušků Realu Madrid

Nuevo BilyBalet.cz! Vítejte na novém webu, v ráji fanoušků Realu Madrid

Očekávané se stalo skutečností! Je nám ctí všechny čtenáře a fanoušky Realu Madrid poprvé přivítat na novém webu portálu BilyBalet.cz. Ten nabídne nejen moderní design, ale také mnoho vylepšení. Pojďte se o tom s námi přesvědčit.

Nový design

Jak jste se již jistě sami přesvědčili, nový design našeho portálu odpovídá moderní době. Je jednoduchý, přehledný a přitom bohatý. Nemohou samozřejmě chybět důležité barvy Realu Madrid, tedy bílá, zlatá a modrá.

Zároveň jsme ponechali základní strukturu webu. Na hlavní stránce pochopitelně dominují články, ačkoliv zde najdete i další důležité prvky. Jen drobnými úpravami prošlo menu a zachováváme i další oblíbené prvky.

Z reakcí fanoušků jsme vyslyšeli volání po aktualizované tabulce La Ligy na hlavní stránce, nově ji najdete hned pod boxem příštího a minulého zápasu Realu. Nový systém nám navíc umožňuje v případě potřeby snadné a rychlé úpravy.

Účty a komentáře

Velmi důležité pro nás bylo, abychom zanechali registrované účty a vy jste se tak nemuseli znovu registrovat. Spolu s účty navíc zůstaly také již existující komentáře. Postačí si tedy obnovit heslo. Konkrétní návod najdete ZDE.

Právě sekce komentářů navíc prošla zásadní změnou. Nyní by měla být diskuze výrazně přehlednější a to jak na počítači, tak na mobilu. Navíc přibyly volitelné notifikace na e-mail, pokud někdo na váš komentář odpoví.

V neposlední řadě jsme přidali možnost hodnotit komentáře lajkem či dislajkem.

Exkluzivní obsah

Kromě tradičního zpravodajství budeme nadále rozvíjet náš původní obsah. Ať už jde o netradiční články, magazín Real v srdci, podcasty, rubriku Mimo radar nebo třeba speciální akce, to vše najdete v rubrice Exkluzivně.

Portál BilyBalet.cz se vždy vyznačoval tím, že chce svým čtenářům přinášet články, které jinde nenajdou. A v této praxi hodláme pokračovat i nadále. Věříme, že i díky tomu se k nám rádi vracíte.

Merch BilyBalet.cz

Rozvíjet chceme také náš merch, který jsme spustili teprve nedávno. Na první trička nám přišly velmi pozitivní ohlasy a věříme, že si v nabídce vyberete. Uděláte si tak radost a ještě portál BilyBalet.cz podpoříte.

Ráj fanoušků Realu

Naším neskromným cílem je, aby se portál BilyBalet.cz stal skutečným rájem pro fanoušky Realu Madrid. My sami jsme velkými příznivci Bílého baletu a chceme, aby se komunita v Česku a Slovensku nadále rozrůstala.

Proto nezůstane jen u článků a exkluzivního obsahu. Projděte si naše sekce, brzy budou přibývat další. Chystáme například interaktivního průvodce Madridem a seznam „neznámých“ míst, které byste při návštěvě neměli minout.

K tomu všemu chceme po „covidovém“ období opět častěji pořádat akce i mimo prostředí internetu. Ať už jde o společné sledování zápasů, větší srazy či fotbalové turnaje. Prostě se máte, na co těšit!

Portál BilyBalet.cz oslaví v říjnu již 15 let od svého založení. Za tu dobu si získal tisíce věrných čtenářů a příznivců. První dárek k narozeninám už máme. A nehodláme polevit.

Hala Madrid y Nada Mas!

Důležité upozornění

Přenos všech článků, komentářů a účtů je náročným procesem, proto bude ještě chvíli trvat, než web pojede 100% tak, jak jste zvyklí. V tuto chvíli ještě nelze některé starší články správně načíst, případně se u nich nenačítají komentáře. Občas může být web pomalejší. Vše je ale součástí procesu přenosu a brzy bude vše v pořádku.

Děkujeme za trpělivost. Věříme, že výsledek stojí za to 🙂

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


12 Komentářů

Přidat komentář

Související články

Fotbal v TV: Specifický zápas v Německu i „nové“ týmy v italském poháru
Exkluzivně

Fotbal v TV: Specifický zápas v Německu i „nové“ týmy v italském poháru

Poslední víkend bez La Ligy! Ani absence top lig ale nezastavuje naši novou pravidelnou rubriku Fotbal v TV, kde vás…
Fotbal v TV: El Clásico i portugalský Superpohár. Je tu originální průvodce víkendem
Exkluzivně

Fotbal v TV: El Clásico i portugalský Superpohár. Je tu originální průvodce víkendem

Mistrovská sezona se blíží, už nyní můžeme konečně po pauze opět sledovat utkání Realu Madrid. Proto startuje také nová pravidelná…
Španělsko na EURO 2024: Madridistas, překvapení v nominaci i šance týmu na triumf
Exkluzivně

Španělsko na EURO 2024: Madridistas, překvapení v nominaci i šance týmu na triumf

Je to tady, EURO 2024 startuje! Ve 32. dílu podcastu Golazo jsme se proto zaměřili na španělskou reprezentaci. Jaká překvapení…
SPECIÁL k finále Ligy mistrů: Analýza Realu i BVB, zajímavosti a klíčové duely
Exkluzivně

SPECIÁL k finále Ligy mistrů: Analýza Realu i BVB, zajímavosti a klíčové duely

Vyvrcholení klubové sezony 2023/2024 se blíží. V sobotu se proti sobě ve Wembley postaví Real Madrid a Borussia Dortmund ve…